Latest Movie :
Recent Movies

Django 1966

django 1966 
 
Alternatif
{[['']]}

Kan Kalesi


Ülke:

Amerika Birleşik Devletleri

Dil:

Türkçe Dublaj

Yayın Tarihi:

14 Haziran 1948 (Brezilya)

Diğer Adı:

Fort Apache
 
AlternatifAlternatif
{[['']]}

En uzun Gün


1944 haziranında İngiltere, her yerde fırtınalar kopuyor… Zeki Alman genarali Erwin Rommel, Avrupa saldırısının ‘en uzun gün’ olacağını söyler. Avrupadaki Nazi hakimiyetinin sonu, Fransa’nın müttefik güçler tarafından işgaliyle başlar. Çarpıcı bir uluslararası oyuncu kadrosuna sahip olan film, bu tarihi olayı dakika dakika yaşatıyor.


Part 1Part 2Alternatif İzleme SeçenekleriPart 1Part 2
{[['']]}

Çizmeleriyle Gömüldüler


Ülke: Amerika Birleşik Devletleri
Dil: Türkçe Altyazı
Yayın Tarihi: 1 Ocak 1942 (ABD)

Alternatif
{[['']]}

Altın Peşinde



Tür:Western,Aksiyon,Macera,Romanti k
Gösterim Tarihi:29 Mart 1971 (Türkiye)
Yönetmen:John Guillermin
Senaryo:Larry Cohen,Steven W.Carabatsos
Görüntü Yönetmeni:Henri Persin
Müzik:Maurice Jarre
Yapım:1970,ABD
Oyuncular:
Jim Brown,Lee Van Cleef,Patrick O'Neal,Marianna Hill,Iron Eyes Cody,Imogen Hassall,Elisha Cook Jr.,Gustavo Rojo,Florencio Amarilla,Julio Pena,Angel Del Pozo,Patricio Santiago,John Clark,Raul Mendoza Castro,Rafael Albaicin

Alternatif
{[['']]}

Altına Hücum


Altına Hücum 1925 ABD yapımı sessiz komedi filmidir. Özgün adı The Gold Rush olan bu siyah beyaz filmin yönetmeni, senaryo yazarı, yapımcısı ve başrol oyuncusu Charlie Chaplin'dir.

Filmde, birçok maceracının yaptığı gibi Klondike Altına Hücumu hareketinde Alaska'ya altın aramak için giden "Küçük Serseri" Şarlo'nun buradayken çektiği sıkıntılar, düştüğü komik durumlar, hırstan gözleri dönmüş insanların zaaflarını görmesi ve bu arada aşkı bulması anlatılmaktadır. Filmin en unutulmaz sahnelerinden biri de kendi gibi iki altın arayıcıyla birlikte kar fırtınasının ortasında uçurumun kenarına sürüklenmiş bir kulübede mahsur kaldıkları sahnedir. Ayrıca yemek niyetine "ayakkabısını yediği" sahne de akıllara kazınan ve sinema tarihine geçen sahnelerden biridir.

{[['']]}

Modern Zamanlar


Modern Zamanlar, 1936 ABD yapımı romantik komedi filmidir. Özgün adı Modern Times olan film daha sonraki gösterimlerinde Modern Zamanlar adıyla da gösterilmiştir.

Filmin yapımcısı, senaryo yazarı, yönetmeni ve başrol oyuncusu Charles Chaplin 'dir.

Bir fabrikada montaj hattında monoton bir işte ve delicesine bir tempoda çalıştırılan bir işçi (Charles Chaplin) tempoya ayak uyduramaz ve zamanla ruhsal çöküntüye uğrar. Monoton vida sıkma işinden alınarak deneysel bir 'otomatik yemek yedirme makinası'nda kobay olarak kullanılır. Bir dizi şanssız olay sonucunda patronları onun delirmiş olduğuna kanaat getirerek bir akıl hastanesine gönderirler. Buradan çıktığında da tesadüfen elinde salladığı kırmızı bir bayraktan ötürü komünist bir provokatör zannedilerek bu kez de hapishaneye gönderilir. Burada toplu bir firarı engellediği için ödül olarak serbest bırakılır. Sokakta babası grev sırasında öldürülen bir genç kızla (Paulette Goddard) tanışır ve onun arkadaşı ve koruyucusu olur. Ona bakabilmek için birkaç işe girer ama hepsinden de kısa sürede atılır, zaman zaman da tekrar hapse girer çıkar. Hapiste olduğu bir zamanda kız gece kulüplerinden birinde dansöz olarak çalışmaya başlar ve Şarlo'ya da aynı yerde bir iş bulur. Serbest bırakıldıktan sonra işe başlayan Şarlo, masalara şarkı söyleyerek servis yapan bir garson olarak kısa sürede büyük bir başarı kazanır, ama bu mutlulukları uzun sürmez. Zira yetimhane yetkilileri kızı geri alabilmek için peşlerindedir ve ikili mecburen oradan kaçmak zorunda kalır. Bütün olanlardan yılan genç kız moralsiz bir şekilde "Bunca zahmete değer mi?" deyince Şarlo ünlü repliğini tekrarlar: ""Gülümse, umudunu kaybetme, başaracağız" (Filmin tema müziğinin adı da Smile dır (Türkçesi: Gülümse) ve bu replik sinema tarihine ara yazısı ile verilmiş son replik olarak geçecektir). Son sahnede tüm Şarlo filmlerinde olduğu gibi ikiliyi Kaliforniya otoyolunda yeni maceralara doğru giderlerken görürüz.

{[['']]}

Kuzeyli Nanook


Kuzeyli Nanook (özgün adı: Nanook of the North) 1922 yapımı bir Robert J. Flaherty filmidir. Belgesel sinemanın en önemli örneklerinden biri sayılır. Kesif yöntemli bir belgesel türüdür. Flaherty önceden yazılmış bir senaryo yerine o günün şartlarında teknoloji ve herşeyden uzak yaşayan Doğu Kanada İnuit Eskimolarının yaşayış biçimlerini, avlanmalarını, günlük hayatlarını aktarmıştır. İlkel insanın içinde yaşadığı doğal çevreyle savaşını ve uzlaşmasını konu edinmiş ve gerçekte var olanı sağlıklı bir şekilde görüntülemiştir. Filmin adı Doğu Kanada İnuitçesinde Kutup ayısı anlamına gelen nanuk kelimesinden gelir.
Hudson Körfezi'nde yaşayan bir Eskimo ailesinin yaşamını konu alır. Belgeselin ilk bantları kaza sonucu yanmıştı. Daha sonra Flaherty geri döndü ve tekrar aynı belgeseli çekti.
Filmde Eskimo ailesinin buzdan ev yapmaları, çocuklarını beslemeleri, avlanmaları gibi soğuk yaşamlarının en ince ayrıntıları görülebilir.

Filmde Flaherty'nin gayrimeşru oğlu da bulunmaktadır ve bu babasının 1951'de ölümünden sonra Kanada Hükûmetinin zorla yaptırdığı 1953 Yüksek Arktik Tehcirinde de yer almıştır.

{[['']]}

Yumurcak


Edna, çocuğunun babası olan genç ressam tarafından yüzüstü bırakılmış yalnız bir kadındır. Çocuğuna bakamayacağına karar verince iyi bakılması umuduyla onu zengin bir evin önündeki lüks arabaya bırakır. Kısa bir süre sonra yaptığından pişman olup çocuğu almaya geldiğinde ise çok geç kalmış olduğunu anlar; zira araba o sırada çalınmıştır. Arabayı çalan iki adam çocuğu fark ettiklerinde onu fakir mahallelerin birinde sokağa bırakırlar. Oradan geçen Charlie çocuğu sahiplenmek zorunda kalır.

Aradan geçen beş yıl içinde Charlie, Jack adını verdiği bu çocuğu büyütmüştür. Birlikte fakir bir mahallede yıkık dökük bir evde yaşarlar fakat bir arada oldukları için mutludurlar. Charlie ve Jack camcılık yaparak karınlarını doyururlar. Jack gizlice taş atıp evlerin camını kırar; oradan tesadüfen! geçmekte olan Charlie de bu evlerin camlarını yeniler. Bu oldukça güç bir iştir; çünkü sık sık polis tarafından kovalanırlar.

Edna ise geçen zaman içinde ünlü bir tiyatrocu olmuş; fakat yıllar önce kaybettiği çocuğunu unutamamıştır. Bu nedenle sık sık fakir mahalleleri dolaşıp hayır işleri yapar. Bunların birinde kendi oğlu olduğunu bilmediği Jack'e de bir oyuncak verir.

Bir gün Jack çok hastalanır ve Charlie doktor çağırmak zorunda kalır. Doktor çocuğun yasal olarak Charlie'ye ait olmadığını fark eder. Onun gidişinden birkaç gün sonra ıslahaneden gelen görevliler çocuğu almaya gelirler. Charlie görevlilerin götürdüğü Jack'i hayatı pahasına kurtarır ve evlerine dönmek tehlikeli olacağından çocukla birlikte ucuz bir motele gider. Bu esnada Edna Jack'in kendi oğlu olduğunu öğrenmiş ve gazeteye onu bulana ödül vereceğine dair ilan vermiştir. Bu ilanı gören motel sahibi Charlie uyurken çocuğu kaçırıp annesine teslim eder. Uyanıp Jack'i bulamayan Charlie çılgına döner. Onu hiçbir yerde bulamayınca çaresiz bir vaziyette eski evlerinin olduğu sokağa gider ve kapının önünde yorgunluktan -o sokağı cennet gibi tasvir eden- uzun bir uykuya dalar. Bir polis tarafından vurulmasıyla sonlanan rüyadan uyandığında, gerçekten de bir polis tarafından hırpalanmakta olduğunu fark eder. Hapse gittiğini sanır ancak polis onu karakol yerine Edna'nın güzel evine götürür. Orada Jack ve Edna tarafından karşılanan Charlie için yeni bir hayat başlamaktadır. Onların mutluluk içinde eve girişi ile film son bulur.

{[['']]}

Daldaki Otomobil


Ünlü iş adamı Henry, yolda bir gün giderken arabasına iki otostopçu alır. Araba yolda kaza yaparak, bir ağacın dalında takılı kalır. Artık üç yolcu kurtarılmayı beklemeye başlarlar...

western film izle
{[['']]}

Pompeii Son Gün



{[['']]}

Büyük Jake


Ülke: Amerika Birleşik Devletleri
Dil: Türkçe Dublaj
Yayın Tarihi: 26 May 1971 (ABD)

{[['']]}

Ben İstersem Yaşarsın


Ben İstersem Yaşarsın
Yapım : 1970
Ülke : Amerika
Tür : Western
Süre : 111 dakika
Dil : Türkçe Dublaj

{[['']]}

Süper Jandarma


Süper Jandarma, (Fransızca: Le Gendarme et Les Extra-Terrestres) Louis de Funes'in başrolünde oynadığı jandarma serisinin beşinci devam filmi olan 1979 Fransa yapımı komedi filmidir. Film ayrıca "The Gendarme and the Creatures from Outer Space" (Türkçe: Jandarma ve uzaydan gelen yaratıklar) adıyla da bilinmektedir.

{[['']]}

Jandarma St. Tropez'de


Jandarma St. Tropez'de, başrolünde Louis de Funes'in oynadığı 1964 Fransa ve İtalya ortak yapımı komedi filmidir. Filmin geneli Fransız Rivierasında yer alan Saint-Tropez kasabasında geçmektedir. Ludovic Cruchot rolünü oynayan Louis de Funès, filmde Fransa Jandarması'nda görev yapan bir çavuştur. Bu filmin ardından jandarma serisi altında 5 film daha çekilmiştir.

Alternatif
{[['']]}

Hayatın Mucizeleri


Bugün dünyada yaklaşık 100 milyon farklı türün yaşadığı düşünülüyor; üstelik bunların hepsini de aynı yasalar yönetiyor. Işık, yerçekimi, zaman, madde ve enerji; en küçük mikroptan en büyük galaksiye dek etrafımızdaki her şeyin temel yapı taşları. 'Hayatın Mucizeleri', yaşamın sahip olduğu olağanüstü çeşitliliği ve kendini her koşula adapte edebilme becerisini temel fizik yasalarından hareket ederek anlatıyor.

Alternatif
{[['']]}

İhtiras Rüzgarları


Kızılderili savaşları gazisi hümanist Albay William Ludlow 3 erkek çocuğunu Montana kırlarındaki çiftliğinde, annesiz büyütür. Aileye yakın bir kızılderilinin cesaretlendirmeleri ve esini sayesinde, oğullardan Tristan çok gözüpek ve maceracı bir genç adam olarak yetişir.
Kardeşlerden birinin nişanlısı olan güzel Susannah kentten gelip hayatlarına karıştığında, yepyeni bir enerjiyi beraberinde getirir. Baba, kardeşler ve genç kadın arasında karmakarışık bir çekim vardır. I. Dünya Savaşı patladığında, Ludlow'un genç erkekleri İngiliz soydaşlarının yanında savaşmak için müthiş bir istek duyarlar. Babalarına rağmen Avrupa'daki cepheye giderler. Burada Tristan, aslında kendi kendisiyle olan savaşıyla yüzleşme fırsatı bulacaktır.

Alternatif
{[['']]}

Uzayda Kader


 Dünyalılar her zaman meraklı yaratıklar olmuştur. Daha kendi gezegenemizi keşfederken diğerlerini keşfetmeyi hayal ettik. Belkide çevremizde bazı yıldızların etrafında başka hayatlar barındırıyor.  Eğer onlar sinyaller gönderebiliyorsa biz onları tespit edebiliriz. Ve belki tekrar sinyal gönderebiliriz evrenin diğer ucuna.

{[['']]}

New templates on your Email

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Yabancı Dizi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger